Az Egészség Szava

Az Egészség Szava

Meggyógyulni a rákból

Egy szerintem hiteles gyógyulás története

2024. június 23. - AzEgészségSzava

https://bezzeganya.reblog.hu/meggyogyultam-a-rakbol

Miért pont ez?

Mert ebben a történetben pontosan látszik, hogy ahhoz, hogy megtudj gyógyulni a rákból, az is kell, hogy a téged megbetegítő életkörülményen, szemléletmódon változtass!

A rák oka és a megoldás is megtalálható a következő mondatban: Vadon élő állatoknál nem figyelhetőek meg rákos betegségek. Gondolkozz el ezen egy kicsit, amikor van pár perced!

lion-5751867_1920.jpg

Nem tudom, hogy ki hány rákos embert ismer, de abban megegyezhetünk, hogy egytől egyig olyan emberek, akiket a környezetük segítőkésznek, családszeretőnek lát, épp ez okozza a vesztüket is. Mindenkit és mindent maguk elé helyeznek.

A rák a megfelelés, alárendelés betegsége. - ezt nem én találtam ki

Adott egy helyzet, párkapcsolat, munkahely, egy zsarnok főnök vagy családtag, egy elnyomó körülmény, ami a lelkünk számára annyira sértő, hogy eltűrhetetlenné válik és a test betegség formájában hívja fel a figyelmünket. Ebből a cikkben szereplő hölgy értett, van aki nem ért.

Mielőtt beüt a krach, az emberek mindig kapnak finomabb jelzéseket arra vonatkozóan, hogy itt gebasz van, ha nem változtatsz, akkor még jobban fogjuk neked mutatni, hogy mit oldj meg! Milyen jelzésekre gondolok? Lehet egy kisebb betegség, vagy belemennek az autódba, elvágod a kezed, kificamodik a bokád és hasonlók, de ha eljutottál a rákig, a finomabb jelzést nem vetted észre, A lelked szavával annyira szembe megy a helyzet, kapcsolat, hogy már a létező leghangosabb módon sikít, hogy szabadítsd ki végre, mert nem bírja tovább!

Az, hogy erődön felül mások terhét viseled, ez mond neked valamit? Miért, mikor mindenki kizárólag magát tudja megmenteni, te akármit, akárhogy is teszel?

A rákos sejtek hol léte a testben összefügg az érzelmi sérüléssel. A cikkben a hölgynek nyilvánvalóan a csapnivalóan rossz párkapcsolata miatt, hisz megalázták a nőiességében, a mellében fejlődött ki a rák. Ha pl. tüdődben van a rák, mi fojt meg? Ha az anyagcseréhez kapcsolódik a rákod, mit nem tudsz megemészteni, feldolgozni?

Miután felismerted a téged beteggé tévő helyzetet, aminek megengedted, hogy elnyomjon, a második lépés megtanulni a nemet mondás művészetét. Hisz mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit megenged. Ezen a kihívásokkal teli, göröngyös úton, a nélkül hogy őszintén bevallod magadnak amit bekell és elkezdesz ténylegesen megismerkedni magaddal, az érzéseiddel, a sérüléssel hogy felül tudj kerekedni a helyzeten, nem tudsz elindulni. Ez pedig egy folyamat, mint amikor rétegenként hámozol meg egy hagymát, azért, hogy eljuss a közepébe.

A saját keresztrejtvényed megfejtése után a harmadik lépés a gyakorlat. Ha az volt az ok, hogy kiabált veled a főnök, nem engeded neki, ha az volt az ok, hogy elnyomott a párod, családtagod, kiállsz magadért és innentől egy másodpercig sem hagyod tovább! Az is lehet, hogy olyan sokkok értek, képzeljetek el egy sürgősségi mentőst, ahol ráadásul a körülmények olyanok, mint egy katonai intézményen, hisz még ha tudna is megoldást kínálni, akkor sem hághat át szabályokat ….

Sok emberből a benned elinduló változások ellenállást váltanak ki, ezen ne lepődjetek meg, hogy de „te nem szoktál ilyen lenni”! Nem szoktál visszaszólni, otthagyni … akármi

Ez így van, erre számíts, majd megszokják az újat idővel, aki melletted áll, olyan meg úgy sem kell az életünkbe, aki nem áll mellettünk. Azt tedd, ami ahhoz kell, hogy a lelkedben azt érezd, hogy ez jó érzés, hogy felszabadultál! Ez ritkán esik egybe az agy egóköreivel, de ez van.

Röviden:

1: felismerni azt, hogy mi az, ki az ok és megismerkedni magaddal, hogy eljuss a megoldásig

2: Ami egy kicsit is sérti a lelkedet, arra következetesen nemet mondasz és feladod azt hogy másoknak megfeleléssel töltsd az éltedet, hisz ez betegített meg!

3: ismétled az első kettőt, és folytatod az önmegismerést rétegről rétegre, magadra figyelve és az szerint élsz tovább.

+1 tudsz magadon még úgy is segíteni, hogy éhen dögleszted a ráksejteket a szervezetedben, szó szerint érve, nem adsz nekik enni!!!

Léteznek évekig tartó rákbetegekkel folytatott kutatások, ahol ez eredményre vezetett, 2 ember kivételével, aki úgy döntött hogy visszatér a régi életmódjához és ez miatt sajnos hamar meg is haltak. Mindenki más résztvevőnek zsugorodtak a ráksejtjei ill. tejesen felszívódtak.

Találkozott valaki olyan onkológussal, aki felkínálta ezt a táplálkozásban rejlő lehetőséget, mielőtt a sugárzás vágás mérgezés szentháromságával hozakodott elő?

Ha igen, szeretnék vele beszélgetni! Most!

beach-4984023_1920.jpg

Visszatérve a vadon élő állatokhoz.

A fajuknak megfelelő táplálékot fogyasztanak, most, ahogy 1000 éve, ahogy mindig is. Nem követnek hetente, havonta más bepromózott diétát, nem fogyasztanak új, gyárakban, eladási céllal gyártott kitalált dolgokat, csak mert ráírják, hogy szarvasok számára készült és befér a szájukba és képesek szaglással kiválogatni a számukra megfelelő táplálékot.

Mióta a háziasított állatok magas százaléka lakásban lakik, és elkezdték a zacskós dobozos ételekkel etetni őket -tisztelet a kivételnek - nem is olyan a ritka betegség az állatoknál a rák. Miért kell egy húsevő állatnak, mint pl: kutya, macska borsó, répa meg szója???

A másik tényező az, hogy a vadak szabadok! Senki, semmi nem parancsolgat nekik, teszik, amihez kedvük van, ameddig kedvük van, kint vannak az erdőben, szavannán vagy úszkálnak a tengerben, ahol az élőhelyük van és nem lesznek rákosak…

 

#rák #gyógyulás #egészség #meggyógyulniarákból

A bejegyzés trackback címe:

https://azegeszsegszava.blog.hu/api/trackback/id/tr2518433723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása